Beskyttelse af personlige oplysninger

Sidst opdateret: oktober 2017

OnStar Europe Limited (“OnStar”) og dets associerede selskaber (samlet benævnt “OnStar” eller “vi”) tilvejebringer denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger for at informere dig om, hvordan vi indsamler, bruger og deler dine oplysninger, når du bruger OnStar-forbundne køretøjer, produkter og tjenester (produkter og tjenester). Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger gælder for de produkter og tjenester, der tilbydes af OnStar, men udelukker produkter og tjenester med separate erklæringer om beskyttelse af personoplysninger, der ikke indeholder denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger.

OnStar er selskabet, der er ansvarlig for databeskyttelse (den “dataansvarlige“). Det er et britisk selskab beliggende på Griffin House, UK1-101-135, Osborne Road, Luton, Storbritannien, LU1 3YT og med Companies House-nummer 8582207 og momsnummer GB170 0812 43.

OnStar er et datterselskab af General Motors Holdings LLC (“GM”), 300 Renaissance Drive, Detroit, Michigan 48243 USA. Vi deler oplysninger med GM og dets datterselskaber og associerede selskaber, herunder, men ikke begrænset til, OnStar LLC (samlet benævnt “GM-koncernselskaberne”). Når GM og dets kontrollerede datterselskaber og associerede selskaber i USA, herunder OnStar LLC, (“OnStar U.S.”) modtager personlige oplysninger fra OnStar, deles de i overensstemmelse med gældende lovkrav, der yder tilstrækkelig beskyttelse til overførslen af personoplysninger til lande udenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz. Se venligst OnStar U.S.’s erklæring om beskyttelse af personoplysninger, der findes på http://www.onstar.com/privacy.com for yderligere oplysninger.

Nøglepunkter om vores informationspraksisser:

Indsamling Vi kan indsamle oplysninger om dig og dit køretøj såsom navn, adresse, køretøjsdiagnostik og køretøjsplacering, gennem din brug af vores produkter eller tjenester, og gennem forhandlere og andre, der giver os oplysninger. Se nedenfor for at få mere at vide.
Brug Vi kan bruge dine oplysninger til at forbedre kvaliteten og sikkerheden af ​​vores produkter og tjenester, til at udvikle nye produkter og tjenester og til markedsføring. Se nedenfor for at få mere at vide.
Deling

 

Vi kan dele dine oplysninger for at levere produkter og tjenester til dig for at forbedre kvaliteten og sikkerheden af produkter og tjenester, for at overholde gældende lovgivning, for at svare på dine anmodninger og for at gøre det muligt for modtagere at bruge dem til markedsførings- eller andre formål med forbehold for dit samtykke. Se nedenfor for at få mere at vide.
Valgmuligheder Du har valgmuligheder med hensyn til, hvordan vi bruger og deler dine oplysninger til markedsførings- og andre formål. Se nedenfor for at få mere at vide.
Dine rettigheder Du har rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning vedrørende dine personoplysninger, der behandles af os. Se nedenfor for at få mere at vide.
Dine forpligtelser Grundet arten af vores produkter og tjenester kan der være tidspunkter, hvor en anden person end dig bruger et af produkterne eller en af tjenesterne, som vi leverer til dig (for eksempel du giver en anden person lov til at køre i dit køretøj). Vi forventer, at du informerer en sådan person om denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger og de valg, du har truffet. Se nedenfor for at få mere at vide.
Cookies og sporing Vi kan bruge cookies og lignende teknologier til at hjælpe med at levere vores produkter og tjenester, forstå og tilpasse dine præferencer og vise relevant annoncering. Se nedenfor for at få mere at vide.
Tredjepartsprodukter og -tjenester I forbindelse med vores produkter og tjenester bliver du muligvis tilbudt muligheden for at bruge tredjepartsprodukter og -tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af OnStar og er underlagt forskellige brugervilkår og erklæringer om beskyttelse af personoplysninger. Se nedenfor for at få mere at vide.
Adgang og opdatering Du kan få adgang til dine online-konti for at opdatere dine oplysninger, eller du kan kontakte os for at få mere at vide om, hvordan du gør det. Se nedenfor for at få mere at vide.
Sikkerhedsforanstaltninger Vi opretholder rimelige og passende sikkerhedskontroller for at beskytte dine oplysninger, og vores tjenesteudbydere er kontraktmæssigt forpligtede til at gøre det samme. Se nedenfor for at få mere at vide.
Opbevaring Vi opbevarer oplysninger så længe, det er nødvendigt for at levere vores produkter og tjenester, drive vores virksomhed og overholde lovmæssige forpligtelser. Se nedenfor for at få mere at vide.
Beskyttelse af børns personoplysninger Vi målretter og indsamler ikke bevidst eventuelle oplysninger fra børn under 13 år. Se nedenfor for at få mere at vide.
Internationale dataoverførsler Vi opretholder passende beskyttelse for grænseoverskridende overførsler som krævet ved lov for internationale dataoverførsler. Se nedenfor for at få mere at vide.
Ændringer Vi underretter dig om eventuelle væsentlige ændringer ved at offentliggøre den opdaterede version af denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger og tage andre skridt efter behov. Se nedenfor for at få mere at vide.
Kontakt os Kontakt os venligst via post, e-mail eller telefon med eventuelle spørgsmål. Se nedenfor for at få mere at vide.

 

OPLYSNINGER, SOM VI KAN INDSAMLE

Vi kan indsamle følgende oplysninger gennem din brug af produkterne og tjenesterne og ellers med dit samtykke, hvis påkrævet.

Vi kan også indsamle dine oplysninger fra GM, vores forhandlere, licenstagere, partnere, tjenesteudbydere, din køretøjsfabrikant og uafhængige tredjepartskilder.

De typer af oplysninger, som vi kan indsamle, omfatter:

Oplysninger om dig og dine konti hos os: såsom dit navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse, login-oplysninger, adgangskode, PIN-kode, nødkontaktoplysninger, oplysninger om erhvervelsen og finansieringen af dit køretøj, såsom hvorvidt du har finansieret eller leaset dit køretøj, leasing-/finansieringsperioden og faktureringsoplysninger, såsom dit kreditkortnummer, CVV-kode og udløbsdato.

Oplysninger om dit køretøj: såsom nummerplade, køretøjets identifikationsnummer, kilometertal, olie/batteristatus, benzin- eller opladningshistorik, elektrisk systemfunktion, gearstatus, diagnostiske fejlkoder og oplysninger om softwareopdateringer, der er blevet sendt til dit køretøj.

Oplysninger om brugen af dit køretøj, herunder driftsmæssige og sikkerhedsrelaterede oplysninger: såsom GPS-placering, hastighed, udløsning af airbag, advarsler om undgåelse af kollisioner, kollisionsdata, sikkerhedssystemstatus, bremsnings- og svingningshændelser, data fra hændelsesdata-optager (EDR – Event Data Recorder), sikkerhedsseleindstillinger, køretøjsretning, kamerabillede og sensordata, talekommando-oplysninger, stabilitetsstyring eller hændelser i forbindelse med blokeringsfri anordning, sikkerheds-/tyveri-advarsler, brug af infotainmentsystem og Wi-Fi-dataforbrug.

Oplysninger om din enhed og hvordan du interagerer med vores produkter og tjenester, herunder apps og websteder: såsom IP-adresse, browsertype, unik enhedsidentifikator, cookie-data, tilhørende identifikations- og brugsoplysninger fra din mobiltelefon, bærbar computer eller anden enhed.

HVORDAN VI MÅ BRUGE DINE OPLYSNINGER

Vi må bruge dine oplysninger til at:

  • levere vores produkter og tjenester
  • forbedre kvaliteten og sikkerheden af ​​vores produkter og tjenester
  • udvikle nye produkter og tjenester, herunder autonome køretøjs- og bildelingsprodukter og -tjenester
  • vedligeholde kundeforhold og kommunikere med dig
  • administrere din/dine konto/konti og behandle dine betalinger for produkter og tjenester
  • drive vores websteder og applikationer, herunder online-tilmeldingsprocesser
  • yde support og service til kunder og køretøjer (f.eks. tilbagekaldelsesoplysninger, service og vedligeholdelse eller garantiservice)
  • levere produkt- og serviceopdateringer
  • evaluere kvaliteten og sikkerheden af ​​vores produkter og tjenester
  • inddrive udestående gæld for produkter og tjenester
  • til research, evaluering af brug og fejlfinding
  • beskytte din og andres sikkerhed
  • bekræfte berettigelse til køretøjskøb eller incitamentsprogrammer
  • udføre markedsføring, herunder interessebaseret markedsføring og annoncering (med nødvendige samtykker)
  • administrere din deltagelse i konkurrencer, quizzer, undersøgelser, kampagner og tilbud
  • tilpasse og forbedre kommunikationsindhold og din oplevelse med OnStar og
  • overholde lovmæssige, tilsynsmæssige eller kontraktmæssige krav

Når det er påkrævet, vil vi anonymisere dine oplysninger på en sådan måde, at de ikke med rimelighed kan forbindes med dig eller dit køretøj. Vi kan bruge anonymiserede oplysninger eller dele dem med tredjeparter til ethvert legitimt forretningsformål.

Kommunikation med dig i forbindelse med disse anvendelser kan ske via post, telefon, e-mail, SMS og andre elektroniske meddelelser, via OnStar-systemet i køretøjet eller via vores websteder og applikationer. Se “Dine valgmuligheder” nedenfor for at lære at administrere dine kommunikationspræferencer.

Vi kan også kombinere personoplysningerne med andre oplysninger, der indsamles online eller offline om dig, herunder oplysninger fra tredjepartskilder, og de kan bruges eller deles til de formål, der er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger, som tilladt i henhold til gældende lovgivning.

HVORDAN VI KAN DELE DINE OPLYSNINGER

Vi kan dele dine oplysninger som beskrevet nedenfor og med de tredjepartstjenesteudbydere, der er angivet i tabellen under denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger (som opdateret fra tid til anden). Hvor påkrævet, vil vi indhente yderligere samtykke eller anonymisere oplysningerne:

GM-koncernselskaber: Inden for GM-koncernselskaberne (for eksempel, OnStar US, Maven) til de ovennævnte anvendelser.

Nødtjenesteudbydere: Med nødtjenesteudbydere, såsom retshåndhævende myndigheder, vejhjælpsudbydere og ambulanceudbydere, for at kunne levere relaterede tjenester (f.eks. assistance i tilfælde af stjålet køretøj).

Forretningspartnere og uafhængige tredjeparter: Med forretningspartnere såsom fabrikanten af dit køretøj (ikke inden for GM-koncernselskaberne) i forbindelse med vores eller deres produkter og tjenester, forskningsinstitutter til forsknings- og udviklingsformål (for eksempel, forbedring af motorvejssikkerhed), forhandlere, flåde- eller udlejningsselskaber til servicevedligeholdelse af dit køretøj og markedsføringsaktiviteter.

Vi kan også dele oplysninger med forretningspartnere og uafhængige tredjeparter, hvor du har valgt at modtage en vare eller tjeneste fra dem og bemyndiget dem til at anmode om oplysninger fra OnStar (f.eks. fabrikanten af dit køretøj eller finansielle organisationer, der tilbyder finansiering til køb eller leasing af GM-køretøjer eller brugsbaserede forsikringsselskaber) eller til at promovere fælles markedsføringsprogrammer. Se venligst deres respektive politikker til beskyttelse af personoplysninger for at få oplysninger om, hvordan de bruger dine personoplysninger.

Tjenesteudbydere: Med vores produkt- og tjenesteudbydere, der arbejder på vores vegne i forbindelse med ovenstående anvendelser, såsom trådløse tjenesteudbydere, selskaber, der administrerer vores konkurrencer og kampagner, hoster og/eller driver vores websted, sender kommunikation, udfører dataanalyser, kreditkortbehandlere, eller systemudbydere, der er nødvendige for at behandle, opbevare eller administrere kreditkortoplysninger (vi deler ikke dine kreditkortoplysninger på anden måde).

Hvor krævet eller tilladt ved lov: Som krævet eller tilladt ved lov, f.eks. i forbindelse med en stævning, en offentlig forespørgsel, retssag, tvistbilæggelse eller lignende retlig proces, når vi i god tro mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, din eller andres sikkerhed, for at opdage, undersøge og forebygge svig eller for at foretage screening for at sikre, at du ikke er på nogen regeringsliste over begrænsede parter.

Selskabsoverførsler: Med et potentielt eller afsluttet salg, overførsel eller finansiering af en del af et GM- eller OnStar-selskab eller dets aktiver.

RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLING

Det grundlag, hvorpå vi behandler dine oplysninger, er som følger:

  • du har givet dit samtykke til behandlingen af dine oplysninger til et eller flere specifikke formål (se også “Dine valgmuligheder” nedenfor);
  • behandlingen er nødvendig for udførelsen af en kontrakt, hvori du er en part eller for at tage skridt efter din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt;
  • behandlingen er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt;
  • behandlingen er nødvendig for at beskytte dine eller en anden fysisk persons væsentlige interesser;
  • behandlingen er nødvendig for udførelsen af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller ved udøvelsen af offentlig myndighed tildelt os;
  • behandling er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som vi eller en tredjepart forfølger, medmindre sådanne interesser tilsidesættes af dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af personoplysninger, især hvis du er et barn;
  • andet gældende retsgrundlag for databehandling, især bestemmelser fastsat i gældende lovgivning.

Afgivelse af dine oplysninger kan være påkrævet på grund af en lovbestemt eller kontraktlig forpligtelse, kan være nødvendigt for at indgå en kontrakt med os eller for at modtage vores tjenester/produkter som anmodet af dig, eller kan ellers være frivilligt for dig. Manglende afgivelse af dine oplysninger kan resultere i ulemper for dig, f.eks. vil du muligvis ikke kunne bruge bestemte produkter og tjenester eller måske acceptere begrænset funktionalitet. Men medmindre andet er angivet, vil manglende afgivelse af dine oplysninger ikke medføre juridiske konsekvenser for dig.

DINE VALGMULIGHEDER

Du har visse valgmuligheder med hensyn til, hvordan vi bruger og deler dine oplysninger, f.eks. til markedsførings- og relaterede formål. I det omfang det kræves ved gældende lov, vil vi indhente dit samtykke til at levere direkte markedsføring til dig. Du kan trække dit samtykke tilbage til enhver tid. I visse tilfælde kan vi lovligt anvende dine oplysninger til markedsføringsformål med markedsføring via e-mail uden dit forudgående samtykke. Du kan afmelde til enhver tid. Se “Sådan kontakter du os” nedenfor.

Hvis du udøver valg vedrørende visse markedsføringsmeddelelser, kan dine oplysninger stadig blive brugt til de andre formål, der er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger (f.eks. support og service til køretøjer), herunder markedsføringsmeddelelser, hvor du ikke har udøvet et valg, eller meddelelser, som vi er forpligtede eller har tilladelse til at sende til dig ved lov (for eksempel, visse typer transaktionsmæssige eller kontorelaterede meddelelser).

Du kan også maskere og afmaskere indsamling af dit køretøjs placeringsoplysninger ved at trykke på Privat-knappen i dit køretøj (visse køretøjer kan også være udstyret med evnen til at tillade maskering ved at klikke gennem indstillingerne på din radioskærm). Bemærk, at tryk på Privat-knappen for at maskere indsamlingen af køretøjets placeringsoplysninger ikke vil have nogen effekt i en nødsituation (f.eks. tryk på SOS-knap eller anmodning om nødtjeneste, automatisk respons ved kollision, tyverialarm eller assistance i tilfælde af stjålet bil).

Derudover er nogle indsamlings- og delingspraksisser bundet til de produkter og tjenester, som vi tilbyder. For at stoppe indsamlingen eller delingen af nogle oplysninger, kan du muligvis blive nødt til at afvise de pågældende produkter og tjenester eller være villig til at acceptere begrænset funktionalitet.

DINE RETTIGHEDER

Hvis du er hjemmehørende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, har du følgende rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger:

  • Hvis du har givet dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, påvirker dette ikke lovligheden af behandlingen af dine personoplysninger før dit samtykke blev trukket tilbage. Bemærk, at hvis du gør dette, kan det påvirke vores evne til at levere bestemte produkter og tjenester til dig.
  • Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger. Vær dog opmærksom på, at vi ikke giver adgang til optegnelser over servicehændelser (f.eks. når du anmoder om service, ringer en OnStar-rådgiver til dit køretøj, eller når vi leverer kollisions-, tyveri- eller nødtjenester). Vi frigiver generelt ikke disse optegnelser (inkl. lydoptegnelser), medmindre vi modtager en stævning eller det på anden måde er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.
  • Du har ret til (i) at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, (ii) at anmode om sletning af dine personoplysninger, (iii) at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger (iv) at anmode om dataoverførbarhed, (v) at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger (herunder indsigelse mod profilering) og (vi) at gøre indsigelse mod automatiseret beslutningstagning (herunder profilering). Bemærk, at hvis du gør dette, kan det påvirke vores evne til at levere bestemte produkter og tjenester til dig.

Bemærk venligst, at vi muligvis er nødt til at beholde visse personoplysninger til opbevaringsformål for at fuldføre eventuelle transaktioner, som du påbegyndte forud for din anmodning eller til andre formål som krævet eller tilladt ved gældende lov.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Du har også ret til at indgive en klage til den kompetente databeskyttelsestilsynsmyndighed.

Du kan også få adgang til din online-konto for at se eller opdatere visse af dine personoplysninger på den pågældende konto.

DINE FORPLIGTELSER

Grundet arten af vores produkter og tjenester kan der være omstændigheder, hvor du giver en anden person lov til at bruge et produkt eller en tjeneste, som vi leverer til dig (for eksempel, du giver en anden person lov til at køre i dit OnStar-udstyrede køretøj). Det er vigtigt, at hvis du lader andre bruge et af vores produkter eller en af vores tjenester, at du informerer dem om denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger og om de relevante valg, som du har truffet.

Hvis du sælger eller på anden måde overfører dit køretøj, er det dit ansvar at slette alle oplysninger (f.eks. kontaktpersoner, adresseopslag, gemte kortadresser) fra køretøjets system og kontakte os for at overføre eller annullere din konto. Hvis du ikke sletter disse oplysninger, kan de forblive på køretøjets system og kan være tilgængelige for fremtidige brugere af køretøjet. For instruktioner om, hvordan du sletter oplysninger fra dit køretøjs system, henvises der til køretøjets brugervejledning.

COOKIES OG ANDRE SPORINGSTEKNOLOGIER

OnStar-produkter og -tjenester bruger cookies, web beacons, pixels og andre sporingsteknologier (“cookies) til at indsamle oplysninger om dit besøg, f.eks. demografiske oplysninger, browsertype, IP-adresse, besøgte sider, aktiviteter udført på tjenesten og dagen og klokkeslættet for dit besøg. Vi bruger cookies til at måle webstedsaktivitet, huske dine præferencer, maksimere vores websted og tjenesters ydeevne, og tilpasse din oplevelse (f.eks. vedligeholde dine login- eller kontaktoplysninger, hjælpe dig med at finde en nærliggende forhandler, automatisk udfylde felter i formularer).

Vi kan også give tredjepartsannoncerings- og tilpasningspartnere lov til at bruge cookies på vores websted for at udvikle tilpasset indhold og passende annoncering baseret på dine besøg over tid på OnStar-websteder og -applikationer og ikke-GM-websteder og -applikationer. Disse oplysninger kan også bruges til at evaluere vores online-annoncekampagner eller til at skræddersy kampagner og andre markedsføringsmeddelelser til dig.

På samme måde kan vi også placere cookies i vores e-mails for at måle effektiviteten af vores e-mailkampagner ved at identificere de personer, der åbner eller reagerer på en e-mailmeddelelse, hvornår en e-mailmeddelelse åbnes, hvor mange gange en e-mailmeddelelse videresendes, typen af software, enhed, operativsystem og browser, der bruges til at levere e-mailen og enhver webadresse, der tilgås via vores e-mailmeddelelse.

Der henvises også til din browsers hjælpevejledning for at lære mere om cookies og andre teknologier, og hvordan man styrer deres brug. Hvis du vælger at afvise eller slette cookies, skal du gentage denne proces, hvis du bruger en anden computer eller ændrer browser. Hvis du vælger at afvise cookies, kan noget af funktionaliteten på et websted muligvis blive forringet.

TREDJEPARTSTJENESTER, APPLIKATIONER OG WEBSTEDER

Visse tredjepartstjenester eller -applikationer (f.eks. din operatørs dataabonnement, navigationstjenester), som du downloader, der er forudinstallerede, eller som du kan tilmelde dig, kan have separate brugervilkår og erklæringer om beskyttelse af personoplysninger, som er uafhængige af vores erklæring om beskyttelse af personoplysninger. OnStar er ikke ansvarlig for praksisserne til beskyttelse af personoplysninger tilhørende disse tredjepartstjenester eller -applikationer. Vi anbefaler, at du omhyggeligt gennemgår brugervilkårene og erklæringen om beskyttelse af personoplysninger for hver tredjepartstjeneste eller -applikation, inden du tilmelder dig, downloader eller bruger dem.

Tilsvarende, kan vores websteder indeholde links til uafhængige websteder uden for og ikke kontrolleret af GM eller OnStar, såsom dem, der tilhører GM-forhandlere, GM-licenstagere eller uafhængige websteder med produktanmeldelser. OnStar er ikke ansvarlig for disse websteder, deres udeladelser, politikker eller indholdet på webstederne eller for sådanne tredjeparters praksisser med hensyn til personoplysninger. Vi anbefaler, at du læser disse tredjeparters politikker til beskyttelse af personoplysninger, inden du træffer beslutning om at bruge webstedet eller give dine personoplysninger til webstedets operatører.

HVORDAN VI BESKYTTER DINE OPLYSNINGER

Vi opretholder passende tekniske, administrative, organisatoriske og fysiske sikkerheds- og fortrolighedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang eller erhvervelse og til at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til risikoen af varierende sandsynlighed og sværhedsgrad for dine rettigheder og friheder i forbindelse med personoplysninger. Vi kræver også (bortset fra i nødsituationer), at tredjepartstjenesteudbydere, der handler på vores vegne eller med hvilke vi deler dine oplysninger, kontraktligt forpligter sig til at implementere sådanne foranstaltninger.

HVOR LÆNGE VI BEHOLDER DINE OPLYSNINGER

Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at levere de ønskede tjenester og produkter til dig. Når du har opsagt kontraktforholdet med os, vil vi enten slette dine personoplysninger eller anonymisere dine personoplysninger, medmindre lovbestemte opbevaringskrav gælder (f.eks. til skatteformål). I et sådant tilfælde kan det ved gældende lov være påkrævet af os at opbevare visse af dine personoplysninger i en periode på 10 år efter det relevante skatteår. Vi kan også opbevare dine personoplysninger efter kontraktforholdets ophør, hvis dine personoplysninger er nødvendige for at overholde andre gældende love, eller hvis vi har brug for dine personoplysninger til at etablere, udøve eller forsvare et retskrav, kun på ‘need to know’-basis. I det omfang det er muligt, begrænser vi behandlingen af ​​dine personoplysninger til sådanne begrænsede formål efter kontraktforholdets ophør.

BESKYTTELSE AF BØRNS PERSONOPLYSNINGER

GM målretter og indsamler ikke bevidst eventuelle oplysninger fra børn under 13 år.

INTERNATIONALE DATAOVERFØRSLER

Vi opbevarer dine oplysninger i USA, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØA) og andre steder, hvor vi eller vores tjenesteudbydere opretholder servere. Hvis du er bosiddende i EØS, kan dine oplysninger blive overført til et land uden for EØS, som muligvis ikke yder det samme niveau af databeskyttelse fra et europæisk perspektiv som dit hjemland. Dette kan også omfatte overførsel til et land, som ikke er omfattet af en tilstrækkelighedsbeslutning fra Europa-Kommissionen. Vi yder passende beskyttelse til grænseoverskridende overførsler som krævet ved lov for internationale dataoverførsler. Med hensyn til sådanne overførsler fra EØS til USA og andre ikke-EØS-jurisdiktioner, implementerer vi standardkontraktbestemmelser. Du kan bede om en kopi af disse ved at kontakte os som angivet nedenfor.

ÆNDRINGER TIL DENNE ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi kan muligvis blive nødt til at opdatere denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger fra tid til anden, da vores forretning og produkter eller tjenester udvides eller ændres, eller som påkrævet ved lov. Hvis vi gør det, vil vi offentliggøre den opdaterede version af erklæringen om beskyttelse af personoplysninger på vores websted.

SÅDAN KONTAKTER DU OS

Du kan kontakte os som følger:
OnStar Europe Limited
Griffin House, UK1-101-135, Osborne Road
Luton, Storbritannien, LU1 3YT
E-mail: privacy@gm.com

Vores kundeserviceafdeling står til rådighed for at løse eventuelle bekymringer, som du måtte have vedrørende OnStar-tjenesterne. Lokale numre:

Lokalt gratisnummer 80252637
Opkræves til lokal sats 80252564
Internationalt gratisnummer (00) 80080022334

Medmindre du fortæller os andet, vil vi sende meddelelser til dig i henhold til de kontaktoplysninger, som du oplyser. Du kan til enhver tid ændre din e-mailadresse til underretningsformål ved at tilgå din online-konto for at opdatere visse af dine personoplysninger på den pågældende konto eller kontakte os på det telefonnummer eller den e-mailadresse, der er angivet under afsnittet “Kontakt” i brugervilkårene.

TREDJEPARTSBEHANDLERE

Sidst opdateret: oktober 2017

Tredjepartsudbyder-kategorierne og -enhederne angivet nedenfor (som opdateret fra tid til anden) kan behandle dine oplysninger som beskrevet nedenfor og i forbindelse med din brug af OnStar-forbundne køretøjer, produkter og tjenester.

Køretøjsfabrikant OnStar kan dele dine oplysninger med din køretøjsfabrikant (når den ikke er en del af GM-koncernselskaberne) som beskrevet i erklæringen om beskyttelse af personoplysninger, herunder til formål i forbindelse med vores eller deres produkter og tjenester (for eksempel, for at levere, forbedre og opdatere produkter og tjenester, herunder softwareopdateringer og af sikkerhedsårsager), og til markedsføring (hvor det er nødvendigt, vil vi indhente yderligere samtykke).
Kontostyring OnStar bruger i øjeblikket tjenesterne fra Covisint Corporation, Detroit, Michigan, til identitetsstyring. Dine kontooplysninger, herunder navn, e-mailadresse, adgangskode, PIN-kode og identitetsspørgsmål, opbevares og behandles på Covisint-servere i Frankfurt, Tyskland, med backup-servere i Chicago. Covisints moderselskab, Compuware Corp., Detroit, Michigan (eller eventuel efterfølger) vil overholde gældende lovkrav, der yder tilstrækkelig beskyttelse til overførsel af personoplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz.
SMS-forbindelse OnStar kan route dine SMS-forbindelsesoplysninger gennem tredjepartsservere, på nuværende tidspunkt Jasper Technologies, Inc., 189 North Bernardo Avenue, Suite 150, Mountain View, CA 94043, USA, som backup eller for at levere tjenester såsom anmodninger om døroplåsning, aktivering af horn og lys samt lokalisering af køretøj. Jasper Technologies (eller eventuel efterfølger) vil overholde gældende lovkrav, der yder tilstrækkelig beskyttelse til overførsel af personoplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz.
Fakturering og betalinger Vi bruger i øjeblikket en tredjepartsfaktureringspartner, Zuora Inc., 1051 E Hillside Blvd., Suite 600, Foster City, CA 94404 USA, til faktureringsbehandling, og leverer dine kontakt- og kontofaktureringsoplysninger til Zuora til det formål. Zuora (eller eventuel efterfølger) vil overholde gældende lovkrav, der yder tilstrækkelig beskyttelse til overførsel af personoplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz.

Vi bruger i øjeblikket en tredjepartsbetalingsbehandler, Adyen BV, Simon Carmiggeltstraat 6-50, 1011 DJ Amsterdam, Holland, til betalingsbehandling. De betalingsoplysninger, som du afgiver, indføres direkte på Adyen-betalingssiden, hvor Adyen indsamler, opbevarer og behandler dem for at behandle din betaling for OnStar-tjenester. Adyen (eller eventuel efterfølger) kan overføre betalingsoplysninger til det respektive betalingskort eller serviceselskab eller den bank, der udsteder kortet, også uden for EØS, hvis dit kort kræver en sådan overførsel for at fuldføre transaktionen. Adyen kan dele betalingsoplysninger med GM-koncernselskaberne, herunder OnStar U.S., til betalingsrelaterede support-, vedligeholdelses- og fejlfindingsformål. Adyen (eller eventuel efterfølger) vil overholde gældende lovkrav, der yder tilstrækkelig beskyttelse til overførsel af personoplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz.

Vigtig note: Nogle lande kræver en identitetskontrol til mobil dataforbrug. Hvis relevant, modtages de betalingsoplysninger, som du afgiver, direkte af Adyen (eller eventuel efterfølger), som indsamler, opbevarer og behandler dem for at bekræfte din identitet på vegne af din mobilnetværksoperatør og leverer en verificeret eller ikke verificeret token til din mobilnetværksoperatør.

Automatisk respons ved kollision I tilfælde af en nødsituation kan vi dele oplysninger om automatisk respons ved kollision, køretøjsplacering og oplysninger fra OnStar-rådgiverens taleopkald med den lokale nødhjælpsudbyder (112 eller 999), således at nødhjælpsudbyderen bedre kan reagere og finde dit køretøj.
Køretøjs infotainment og tilpasning På udrustede køretøjer bruger vi i øjeblikket en tredjepartspartner, Salesforce.com, Inc., til at levere infotainment og tilpasningsfunktioner, som giver dig mulighed for at oprette en brugerdefineret profil i dit køretøj, som kan anvendes på tværs af flere køretøjer med tilpasningskapacitet. For at understøtte denne funktion leverer vi dine profiloplysninger, såsom dit brugernavn, fornavn, efternavn, e-mailadresse, køretøjets identifikationsnummer, land og sprog, dine installerede apps og dine personlige indstillinger, såsom gemte navigations-interessepunkter, klimaanlæg-indstillinger, såsom maks. blæserhastighed, automatisk el-bagrude og andre køretøjsindstillinger, såsom tilbagekaldelse af sædehukommelse.
Forhandlere Medmindre du har afmeldt vedligeholdelsesmeddelelser til forhandlere eller lignende tjenester, vil dine køretøjsoplysninger (herunder månedlig diagnoserapport, f.eks. kilometertal og olielevetid, advarsler i realtid og OnStar-pakkedata) blive delt med din valgte forhandler til køretøjsservice-relaterede formål. Du kan fravælge ‘vedligeholdelsesmeddelelser til forhandlere’-tjenester på din køretøjsprofilside eller ved at kontakte en OnStar-rådgiver.
Mobilnetværksoperatører Vi deler Wi-Fi-data med mobilnetværksoperatøren, hvorfra du har bestilt et dataabonnement og modtager Wi-Fi Hotspot-tjenester.
Anonymiserede data Vi kan give anonymiserede oplysninger (oplysninger, der ikke kan spores tilbage til dig) til tredjepartstjenesteudbydere til statistiske formål og for at analysere og forbedre vores tjenester.
Nye leverandører Vi bruger en række tredjepartsleverandører til at levere produkter og tjenester til dig. Vi opdaterer denne liste fra tid til anden med ændringer til de tredjeparter, der behandler dine personoplysninger. Du kan også kontakte os med specifikke spørgsmål. Se hvordan du kontakter os i erklæringen om beskyttelse af personoplysninger.

Bemærk, at visse tredjepartstjenester eller-applikationer (f.eks. din operatørs dataabonnement, navigationstjenester, såsom Telenav, Inc.’s tjenester i udstyrede køretøjer), som du downloader, der er forudinstallerede, eller som du kan tilmelde dig, kan have separate brugervilkår og erklæringer om beskyttelse af personoplysninger, som er uafhængige af vores erklæring om beskyttelse af personoplysninger. OnStar er ikke ansvarlig for disse tredjepartstjenester eller -applikationers praksisser med hensyn til personoplysninger. Vi anbefaler, at du nøje gennemgår brugervilkårene og erklæringen om beskyttelse af personoplysninger for hver tredjepartstjeneste eller -applikation, inden du tilmelder dig, downloader eller bruger dem.